Kai Sorto

Perussuomalaiset

Aluevaalit 2022

Ensimmäiset aluevaalit järjestetään 23. tammikuuta. Varsinais-Suomen aluevaltuustoon valitaan 79 jäsentä päättämään sosiaali- ja terveyspalveluita sekä pelastustoimea koskevista asioista. Hyvinvointialueen budjetti on 2,2 miljardia ja työntekijöitä kyseisissä tehtävissä on 21 000. Ei siis ole yhdentekevää, kuka asioista päättää.

Jos palvelujen halutaan toimivan, on selvää että se myös maksaa. Ratkaisu ei ole maakuntavero vaan julkisten menojen laittaminen tärkeysjärjestykseen. Sotepalvelut turvataan vain, jos valtion rahoitus vastaa todellista tarvetta.

Neuvoloiden ja kouluterveydenhuollon palveluja ei pidä keskittää. Lapsiperheillä tulee olla saatavissa tukea lapsen kasvatukseen ja hoitoon liittyvissä asioissa sekä muissa arjen kysymyksissä.

Kielitaidottoman halpatyövoiman haaliminen hoitoalalle vaarantaa potilasturvallisuuden ja polkee hoitajien palkkoja entisestään. Laittomasti maassa oleville ei tule tarjota maksuttomia palveluja.

Kaiken kaikkiaan julkisia resursseja tulisi suunnata enemmän terveydenhuoltoon leikkaamalla maahanmuuton kustannuksista ja ilmastopolitiikan kunnianhimosta.

Muutos tehdään vaalit kerrallaan, ja vaalit voitetaan ääni kerrallaan. Olen ehdolla Varsinais-Suomen aluevaltuustoon perussuomalaisten listalta numerolla 528. Voit lukea lisää ajatuksistani aiemmista kirjoituksistani.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Haluatko mukaan kampanjaan? Pienikin apu on tarpeen ja voit itse päättää, miten haluat osallistua.
- Kutsu vaalitapahtumaan tai paneeliin
- Tule mukaan jakamaan vaalimateriaalia
- Osallistu netissä: jaa, tykkää ja kerro kaverille
- Kerro oma ideasi!
- Ota rohkeasti yhteyttä somen välityksellä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen kai.sorto(at)turku.fi
Kai Sorto

kai.sorto@turku.fi
050 466 1684
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram